Игра Happy Boss Pull Pin

Добре дошли в Happy Boss Pull Pin, завладяваща пъзел игра с физика! Стратегически издърпайте карфици, за да насочите шефа си безопасно към диамантите, но внимавайте за лава, стрелба със стрелички и други трудни предизвикателства. Можете ли да решите уникалния пъзел на всяко ниво и да направите шефа си щастлив? Характеристики: - Предизвикателни пъзели по физика: Използвайте остроумието си, за да извадите правилните карфици в точното време и да преодолеете различни препятствия. - Уникални предизвикателства на ниво: Изправете се пред редица предизвикателства, включително избягване на лава и унищожаване на машини. - Защита на шефа: Защитете шефа си от опасност, докато работите за събиране на скъпоценни диаманти. - Възнаграждаваща стратегия: Планирайте ходовете си внимателно и се насладете на удовлетворението от решаването на сложни пъзели. - Прескачане на нива с реклами: Използвайте наградени реклами, за да прескочите ниво и да продължите да се забавлявате без разочарование.

Как се играе: Решавайте пъзели по физика и защитавайте шефа си от опасности, докато ги насочвате към диамантите в Happy Boss Pull Pin.

85% харесват това

Насладете се на една от нашите игри с пъзели безплатни онлайн Happy Boss Pull Pin игри, които могат да се играят на всяко устройство. Lagged.bg е домът на някои от най-добрите игри с пъзели игри, включително много от нашите собствени творения, изключително създадени за Lagged. Играйте някоя от нашите игри с пъзели игри на мобилния си телефон, таблет или компютър. Играйте хитови заглавия като Happy Glass 2, Happy Cups, Happy Glass и много други. За повече игри, просто отидете на нашата страница със списъка на най-добрите игри.

подобни игри

Happy Glass 2 Happy Glass 2 Happy Glass 2
Happy Cups Happy Cups Happy Cups
Happy Glass Happy Glass Happy Glass
Happy Glass 3 Happy Glass 3 Happy Glass 3
Cocktail Brain Cocktail Brain Cocktail Brain
Rope Bowling Rope Bowling Rope Bowling
Grab Pack Playtime Grab Pack Playtime Grab Pack Playtime
Rope Rope Rope
Shapes Puzzle Shapes Puzzle Shapes Puzzle
Cut and Dunk Cut and Dunk Cut and Dunk
Spill Juice Spill Juice Spill Juice
Draw Flights Draw Flights Draw Flights
Crashy Cat Crashy Cat Crashy Cat
Rope Wrapper Rope Wrapper Rope Wrapper
Happy Filled Glass 2 Happy Filled Glass 2 Happy Filled Glass 2
Path Control Path Control Path Control
Spin Soccer 3 Spin Soccer 3 Spin Soccer 3
Smiling Glass 2 Smiling Glass 2 Smiling Glass 2
Pull Him Out Pull Him Out Pull Him Out
Rabbit Samurai 3 Rabbit Samurai 3 Rabbit Samurai 3
Rabbit Samurai 2 Rabbit Samurai 2 Rabbit Samurai 2
Milk for Cat Milk for Cat Milk for Cat
Save the Dude Save the Dude Save the Dude
Happy Snakes Happy Snakes Happy Snakes